Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatus

Chalimar varsana emänsä seurassa.JPG

Kuvassa Chalimar (Lisätietoa kuvasta kuvagalleriassa)

Tallin suurin toiminta muoto on kasvatus. Aloittaessamme kasvatimme Tekejä, sitten mukaan tulivan Täykkärit ja nyt kasvatamme kaikkia laukka rotuja. Kasvattaja liitteenä toimii HEVOSEN NIMI the Wind tai vaihtoehtoisesti Wind's HEVOSEN NIMI. Tilaus varsoja saa kysellä. 

 

Kilpaileminen

Koulu.JPG

Kuvassa Golden Boy (Lisä tietoa kuvasta kuvagalleriassa)

Kilpailutamme hevosiamme useissa eri lajeissa melko aktiivisesti (tosin Englantilaisia täysiverisiä VAIN laukkakisoissa, Tekejä muissakin). Ilmoita jos tallillasi on kilpailut! Joskus me myös pidämme kisoja, silloin niistä saa tietää Foorumin "Kilpailut" osiossa.

Tuontihevoset

Clove on tuontihevonen

Tuomme toiveiden mukaisia Ahkhaltekinhevosia Suomesta, Arabiasta, Ranskasta, Venäjältä ja Espanjasta! Löydämme varmasti mieleisesi! Kysy lisää Sähköpostilla (osoite löytyy Foorumin "Tärkeää" kohdasta)

Valmennukset

Irto hypytys.JPG

Chalimar irtohypytys treenissä (lisätietoa kuvasta kuvagalleriassa)

Pidämme Koulu, Este, Maastoeste ja Matkaratsastus valmennuksia, joista voit kysellä Vieraskirjassa. Jos haluat jokkeyksi niin voimme ottaa sinut harjoittelijaksi, eli kun kysyt niin saat kisata tietyillä hevosillamme laukka kilpailuissa (minulle tulee tietysti ilmoittaa kisa ilmoittautumisesta ja käskeä että tallin omistajan laittaa tuloksen viekkuuni!)  Valmennuksiin voit tulla omalla hevosellasi tai vaihto ehtoisesti lajista riippuen saat lainata jotakin tallin hevosta.

©2020 Wind Stund - suntuubi.com